JulVardag!

Nu är det sådär som det blir varje år..
Man tycker att det går alldeles för fort! Man hinner inte få in allt mys, alla evenemang och juliga saker som man skulle vilja göra. Men det är ju ändå mysigt att det snart är Julafton. Har haft en ganska dålig dag nyss, så känner mig lite nere... Har så mycket ojuliga måsten att göra. Hade beställt en julklapp via Tradera också, som jag var riktigt nöjd med. Men idag så fick jag besked om att säljaren inte kan hitta den.. Typiskt 😔. Har heller inte kunnat flytta hem igen 😫, allt tar sån tid! Inte alltid så lätt att känna den där julmagin som man egentligen vet finns! För mig beror det nog på hur mitt liv är i övrigt just nu, mycket att kämpa med. MEN, ska försöka att njuta av varje liten smula julmagi jag får! Nästa vecka kommer min Syster hem för julen, jag tänkte kolla in julskyltning, kanske en marknad och dagen innan julafton ska vi ha pyssel och städdag med nära och kära, Julfilmsmys, uppersittarkväll och nygrillgerad skinka. Och sen är det Julafton ❤
 
Här kommer lite bilder på julen i vardagen.
 
 
När jag hade varit på ett möte så möttes jag av denna fina dekoration när jag kom ut.
 
 
Kollade in julgrejer på "Rusta". Diggar dom här paljettmössorna! Fast tomtar är liksom inte min stil när det kommer till julpynt.. (inte nu i alla fall, kanske mer om man får barn i framtiden..)
 
 
Men en och annan skummtomte finns det att skåda innanför min dörr, förstås 😋
 
 
Såg denna neonskylt i en lokal affär, mer om det besöket i ett eget inlägg... 😉
 
 
Små-granar i många olika färger finns på "Rusta" också. Skulle kunna tänka mig en vit och en rosa kanske. (Har rosa i andra nyanser men man kan ju inte få för mycket rosa 😋!)
 
 
I morse så kom det lite snö! Första snöfallet jag skådat den här vintern 😍
 
 
 
Asså dom här tomtarna har nåt visst ändå.. Kanske köper en på rean.. Kanske.. 🤔
 
 
Avslutar med ännu en bild på den vackra ljusdekorationen, som för övrigt satt på en lycktstolpe
 

Kommentarer:

1 Annie:

Vilken trevlig julblogg du har! Har inte hittat hit tidigare men nu så... Tack för din kommentar på min blogg och hoppas du har haft en fin luciadag!

Svar: Å tack :)! Va roligt :)! Tack, jo lucia morgonen var riktigt mysig! Hoppas att du också hade det bra :)!
Sandra RD

Kommentera här: